Živković: Kapitulacija vlade i premijera

Izvor: Press, 19.Jan.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Kapitulacija vlade i premijera

Predsednik i poslanik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je usvajanje izmena Zakona o javnom beležništvu "kapitulacija republičke vlade i premijera Aleksandra Vučića".
Živković je novinarima u parlamentu rekao da bi "nakon svega, ostavku trebalo da podnesu i ministar pravde (Nikola Selakvoić) i premijer".

On je takođe upitao ko će građanima nadoknaditi štetu koju su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pretpeli u protekla četiri meseca zbog štrajka advokata.

Živković je takođe rekao da je podneo žalbu predsednici i generalnom skretaru parlamenta sa pitanjem kako se primenjuje njegova kazna, na osnovu kog zakona je doneta, ko vrši nadzor nad tom kaznom i kako se meri vreme kazne.

Živković je na sednici na kojoj je raspravljano o predloženom budžetu za 2015. godinu kažnjen udaljenjem sa sednice, a predsednca skupstine Maja Gojković je na početku prve sednice vanrednog zasedanja objasnila da poslaniku Nove stranke nije dozvoljeno da učestvuje u radu skupštine u plenumu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković: Kapitulacija vlade i premijera

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2015

Predsednik i poslanik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je usvajanje izmena Zakona o javnom beležništvu "kapitulacija republičke vlade i premijera Aleksandra Vučića"...Živković je novinarima u parlamentu rekao da bi "nakon svega, ostavku trebalo da podnesu i ministar pravde (Nikola...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Selaković poslanicima: Izmene važne, jer prekidaju štrajk advokata

Izvor: Blic, 19.Jan.2015

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je da je usvajanje izmena Zakona o javnim beležnicima izuzetno važno, jer se time prekida četvoromesečni štrajk advokata i pozvao poslanike da u danu za glasanje podrže taj i ostale predložene zakone sa dnevnog reda...Selaković je u Skupštini rekao da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.