Vulin: Ako Đilas počne štrajk glađu, i ja ću i biću uz njega

Izvor: RTS, 11.Maj.2020, 18:13

Vulin: Ako Đilas počne štrajk glađu, i ja ću i biću uz njega

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da će, ako Dragan Đilas počne štrajk glađu, početi i on, i sve vreme biti uz njega.
"Dragan Đilas je organizovao i naručio štrajk glađu Obradovića i Ševarlića. Štrajk propada, pa Đilas planira da se i sam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << priključi, nadajući se da će danju pred kamerama da plače, a noću da jede. Pošto sam sit njegovih prevara i laži, poručujem mu da ću, kada on počne sa štrajkom, početi i ja, ali da ću sve vreme biti uz njega da ga sprečim da još jednom prevari i slaže", izjavio je ministar odbrane i predsednik PS Aleksandar Vulin.
U izjavi za javnost navodi da je "štrajkovao glađu u dosovskim zatvorima", ističući da ga "raduje što ću mu pokazati kako je kada se štrajk glađu stvarno sprovodi i neće mu dozvoliti da slaže".
"Moj motiv je velik i pomoći će mi da izdržim u štrajku sve dok Đilas ne prestane da laže Srbiju i počne da odgovara za sve pljačke", poručio je Vulin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.