Voz za Solun ide samo do Đevđelije zbog štrajka

Izvor: Studio B, 26.Nov.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz za Solun ide samo do Đevđelije zbog štrajka

Međunarodni voz "Helas" od Beograda do Soluna koji večeras polazi iz Beogradae saobraćaće samo do Đevđelije, zbog sutrašnjeg jednodnevnog štrajka grčkih železničara, saopštila je Železnica Srbije.

Kako se precizira, voz "Hellas", koji večeras polazi iz Beograda u 18.45 sati, saobraćaće samo do stanice Đevđelija u Makedoniji, a izostaće na deonici Đevđelija-Solun.

Taj međunarodni voz >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji sutra po redu vožnje kreće iz Soluna za Beograd u 15.52 sata, neće saobraćati na relaciji Solun-Đevđelija, već će polaziti iz Đevđelije u 17.15 sati za Beograd.

Putnicima voza "Helas" biće obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Đevđelija-Solun i Solun-Đevđelija u organizaciji Grčkih železnica. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz za Solun ide samo do Đevđelije

Izvor: B92, 26.Nov.2014

Međunarodni voz "Helas" od Beograda do Soluna koji polazi iz Beograda saobraćaće će samo do Đevđelije, zbog jednodnevnog štrajka grčkih železnicara...Kako se precizira, voz "Hellas", koji večeras polazi iz Beograda u 18.45 sati, saobraćaće samo do stanice Đevđelija u Makedoniji, a izostaće...

Nastavak na B92...

Voz za Solun ide samo do Đevđelije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2014

Međunarodni voz "Helas" od Beograda do Soluna koji večeras polazi iz Beograda saobraćaće će samo do Đevđelije, zbog sutrašnjeg jednodnevnog štrajka grčkih železničara, saopštila je danas Železnica Srbije...Kako se precizira, voz "Hellas", koji večeras polazi iz Beograda u 18.45 sati, saobraćaće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.