Taksisti prekidaju štrajk, neće biti sutra na ulici!

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti prekidaju štrajk, neće biti sutra na ulici!

Prekida se štrajk taksista posle dogovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem Taksisti su odlučili da prekinu protest, nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.Kako saznajemo, postignut je dogovor sa predsednikom, a taksisti sutra neće biti na ulici. Predstavnici taksista su izjavili da je dogovoreno pooštravanje kontrole nelegalnih vozila, kao i da će na nedeljnom nivou održavati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sastanke sa predstavnicima Vlade o sprovođenju dogovora. - Došli smo do zaključka da je danas dan kada svi treba da počnu da poštuju zakon. Kada smo sedeli sa predsednikom počeli su sa oduzimanjem vozila – poručio je okupljenima Aleksandar Bijelić predsednik Udruženja taksista Srbije Aleksandar Bijelić je Bijelić.Neki taksisti su bili nezadovoljni jer je, kako oni kažu, dogovor bio da se protestuje do ukidanja aplikacije CarGo.Boško Vukojević iz Taksi komore spreman da štrajkuje glađu ako se ne ispoštuje dogovor, ali smatra da će se situacija popraviti u narednim mesecima.Takođe je rečeno da će i taksisti morati da poprave sliku o sebi i da će dobiti sredstva za obnovu voznog parka.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksisti odlučili da prekinu blokadu Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019

Predstavnik Udruženja taksista Srbije Aleksandar Bijelić izjavio je danas da će taksisti prekinuti blokadu Beograda nakon apela koji im je uputio predsednik Aleksandar Vučić ali i obećanja da će država ubuduće energičnije sprovoditi zakon kada su u pitanju udruženja koja nezakonito obavljaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

BEOGRAD ODBLOKIRAN Taksisti prekinuli protest, sve ulice ponovo prohodne

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Posle 12 dana blokade centra prestonice, nakon dvočasovnog razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji se održao u u zgradi Predsedništva Srbije, beogradski taksisti su odlučili da prekinu proteste.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.