Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti odlučili da prekinu blokadu Beograda

Predstavnik Udruženja taksista Srbije Aleksandar Bijelić izjavio je danas da će taksisti prekinuti blokadu Beograda nakon apela koji im je uputio predsednik Aleksandar Vučić ali i obećanja da će država ubuduće energičnije sprovoditi zakon kada su u pitanju udruženja koja nezakonito obavljaju prevoz putnika.

"Ja ne bih pričao samo o CarGo, pričamo o svim firmama koje ne rade u skladu sa zakonom a prevoze putnike. Prema svima koji obavljaju prevoz a nisu registrovani >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << država će primanjivati mere energičnije", rekao je Bijelić novinarima nakon sastanka u Predsedništvu.

On je rekao da će blokada koju sprovode taksisti biti okončana čim taksisti budu obavešteni o današnjim razgovorima sa Vučićem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.