Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2022, 15:15

Švarm: Ako hoćeš da postaneš ministar ili direktor, upiši se u partiju umesto na fakultet

Glavni urednik nedeljnika "Vreme" ocenio je danas da je obrazovanje čist višak za Srbiju, jer da je drugačije ne bi prvi čovek države (Aleksandar Vučić) na sva usta reklamirao dualno obrazovanje, a njegova vlast obraćala pažnju na prosvetne radnike samo kada zaprete štrajkom zbog svog ponižavajućeg položaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Švarm: Ako hoćeš da postaneš ministar ili direktor, upiši se u partiju umesto na fakultet

Izvor: Beta, 04.Jul.2022

Glavni urednik nedeljnika "Vreme" ocenio je danas da je obrazovanje čist višak za Srbiju, jer da je drugačije ne bi prvi čovek države (Aleksandar Vučić) na sva usta rekalmirao dualno obrazovanje, a njegova vlast obraćala pažnju na prosvetne radnike samo kada zaprete štrajkom zbog svog ponižavajućeg...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.