Šta je bio najprodavaniji artikal na pirotskom vašaru!?

Izvor: Press, 31.Avg.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je bio najprodavaniji artikal na pirotskom vašaru!?

Po tradiciji najveći broj Piroćanaca vašar posećuje kako bi probao vašarske mekike, koje se prodaju po ceni od svega 30 dinara za komad pa su zbog toga verovatno i naprodavaniji artikal na vašaru.

PROČITAJTE JOŠ:
NAROD NE PLAĆA KARTE: Od sutra manje vozila GSP-a
Štrajk prosvetara zbog smanjenih plata
LEPE VESTI: Anita se oporavlja od operacije srca
   
Vašar je jedina prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se u Pirotu sjati veliki broj zanatlija sa svih strana pa se tako samo za vreme vašara mogu kupiti različiti proizvodi od pruća, a ove godine prisutan je i veliki broj bombondžija na radost najmlađih Piroćanaca.
Vašar je počeo 28. avgusta, a završava se večeras.

Organizuje ga JP "Komunalac" iz Pirota, a ove godine se održava na novoj lokaciji, kod naselja Prisjanski put, s obzirom da se na staroj lokaciji vašara, gde se održavao decenijama, izvode radovi na izgradnji Koridora 10.

FOTO: TANJUG
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekike najprodavaniji artikal na pirotskom vašaru

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Avg.2014

Tradicionalni pirotski vašar i ove godine posetilo je na desetine hiljada ljudi kako bi uživalo u vožnji na vrteškama, tvisterima, tradicionalnim mekikama, ali i u šatrama uz pečenje i veselje...Po tradiciji najveći broj Piroćanaca vašar posećuje kako bi probao vašarske mekike, koje se prodaju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.