Spavanje na groblju umesto štrajka

Izvor: Danas, 04.Maj.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spavanje na groblju umesto štrajka

Radnici Javnog komunalnog preduzeća Gorica Niš", iz sektora Novo groblje i članovi Sindikata "Sloga", zbog neisplaćenih višemesečnih zarada i novca za prevoz, od večeras će ostati na svojim radnim mestima i umesto odlaska kući noći će provesti na groblju i spavati u novoiskopanim rakama, saoopštio je taj sindikat.

                 

Novoiskopane rake su od večeras "naša kuća", budući da smo mesecima živi zakopani i da polako sa našim porodicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << umiremo od gladi, rekli su radnici, navodi se u saopštenju.

Radnici JKP Gorica kažu da nisu više u mogućnosti da odlaze i dolaze na posao i svoje vreme provodiće i spavati na radnom mestu. Napominjemo da ovo nije štrajk, već potez očajnika kojim iskazujemo lojalnost firmi, ali ne i menadžmentu koji nas je doveo u ovaj položaj, saopštila je Sloga.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U znak protesta spavaju u grobovima

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2016

NIŠ - Radnici Javnog komunalnog preduzeća Gorica Niš", iz sektora Novo groblje, i članovi Sindikata "Sloga", zbog neisplaćenih višemjesečnih zarada i novca za prevoz, od večeras će ostati na svojim radnim mjestima i umjesto odlaska kući noći će provesti na groblju i spavati u novoiskopanim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.