Selaković: Država će narednih dana preduzeti korake

Izvor: Blic, 29.Okt.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Država će narednih dana preduzeti korake

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da je zbog štrajka advokata, odnosno sprege politikanata i tajkuna celo pravosu]e blokirano, jer je nekome cilj da se Miroslav Mišković ne osudi i da se destabilizuje cela država i najavio da će država narednih dana preduzeti potrebne korake kako bi se što pre rešio problem.

Selaković je za TV Pink naglasio da neće biti dozvoljeno uvođenje haosa i da država može da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izbori sa ovim problemom, ali da se nikome neće dozvoliti da ucenjuje.

Ministar pravde je rekao da će se ovaj štrajk okončati, jer je veliki broj časnih i poštenih advokata koji hoće da rade i pozvao advokate koji su u štrajku da počnu da rade.

Upitan dokle će trajati štrajk, Selaković je odgovorio da najviše advokata zanima to pitanje.

Selaković je rekao da je na početku štrajka mislio da je reč o profesionalnim razlozima za štrajk i da je napravio veliki iskorak i dao predlog Advokatskoj komori, koji je bio čak i takav da je mogao da ga "ponizi", kako bi se prekinuo štrajk, ali da je sada svima jasno da je u pitanju interes i sprega politikanata i tajkuna.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković o štrajku advokata: Nekome je cilj da se Mišković ne osudi

Izvor: Kurir, 29.Okt.2014

BEOGRAD - Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da je zbog štrajka advokata, odnosno sprege politikanata i tajkuna celo pravosuđe blokirano, jer je nekome cilj da se Miroslav Mišković ne osudi i da se destabilizuje cela država i najavio da će država narednih dana preduzeti potrebne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.