Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK: Pitanje je kada će Akojon debitovati pred Grobarima u zvaničnom meču

Novi igrač Partizana Džoš Akojon trebalo je da debituje za crno-beleu narednom kolu Jadranske lige kada srpski šampion dočekuje u Pioniru ekipu Zadra, ali veliko je pitanje da li će taj meč uopšte biti odigran.

Naime, nakon što je plejmejker Džejms Florens nedavno odbio da trenira dok mu ne budu isplaćena sva dugovanja danas se na treningu nije pojavilo još sedam igrača koji su na taj način izrazili protest >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zbog odnosa uprave prema njima.
Njima se duguje već sedam plata, a klupski račun je u blokadi od 650.000 evra pa je diskutabilno kada i na koji način bi mogli da budu rešeni problemi.
Bez obzira na to mlada ekipa Zadra je prilično dobro odigrala sezone u ABA ligi pošto je u do sada odigrana 24 kola upisala 11 pobeda i 13 poraza.
Ukoliko Zadar ne dođe na meč 25. kola Jadranske lige on će odmah biti registrovan službenim rezultatom 20:0 za Partizan.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.