Izvor: Danas, 13.Okt.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici oprezni prema obećanjima Ninija

Posle 63 dana štrajka radnici Srboleka se od ponedeljka vraćaju na radna mesta jer su uspeli da se dogovore sa vlasnikom Jovicom Stefanovićem Ninijem da im isplati zaostale zarade i ostala primanja koja im je dugovao više od godinu i po dana. Kompromis je postignut, ali poučeni ranijim ne tako sjajnim iskustvima koja su imali sa sadašnjim vlasnikom ove farmaceutske kuće, radnici ne mogu da budu prezadovoljni. Dogovor pre dva dana postignut u Ministarstvu ekonomije ih ipak raduje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Na posao na osnovu obećanja

Izvor: B92, 14.Okt.2010, 14:10

Beograd -- Posle 63 dana štrajka radnici Srboleka se od ponedeljka vraćaju na radna mesta jer su dobili obećanje da će im biti isplaćena sva zaostala primanja...Vlasnik Jovica Stefanović Niniji više od godinu i po dana radnicima nije isplaćivao ni zarade ni druga primanja, zbog čega je štrajk...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.