Premijera najočekivanijeg filma odložena zbog štrajka u Holivudu

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 10:04

Premijera najočekivanijeg filma odložena zbog štrajka u Holivudu

Premijera drugog dela filma "Dina", jednog od najočekivanijih filmova ove jeseni, odložena je do sledeće godine zbog štrajka glumaca i scenarista, pošto je prvobitno bila planirana za novembar ove godine, saopštila je američka kompanija Vorner Bros.

Nastavak naučno-fantastičnog filma Denija Vilneva trebalo je da bude prikazan 3. novembra, ali će umesto toga stići u bioskope 15. marta sledeće godine, preneo je AP.

Vorner Bros je odlučio da sačeka da glumačka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa promoviše nastavak filma "Dina" koji je nagrađen Oskarom 2021. godine. U drugom delu glume Timoti Šalame, Zendeja, Rebeka Ferguson, Dejv Bautista, Havijer Bardem, Stelan Skarsgard, Ostin Batler, Florens Pju i Lea Sejdu.

Udruženje filmskih glumaca i Američka federacija televizijskih i radijskih umetnika zamolili su svoje članove da ne promovišu studijske filmove tokom obustave rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.