POKUŠALI SU DA ME UBIJU! Posle hapšenja i ŠTRAJKA GLAĐU - progovorio Zmaj! Umalo TUČA usred intervjua! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠALI SU DA ME UBIJU! Posle hapšenja i ŠTRAJKA GLAĐU - progovorio Zmaj! Umalo TUČA usred intervjua! (VIDEO)

"Odgovaraće sudija koji me je zatvorio!"

Nakon nedavnog hapšenja koje je doživeo, Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova progovorio je o situaciji u kojoj se našao za bosanski Avaz.

Zmaju se, podsetimo, sudi za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu, a to nije jedini proces koji se vodi protiv njega. On tvrdi da nije kriv i da je reč o nameštaljkama.

- Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ubiti, ubiti moju stoku! Sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji me zatvorio odgovaraće pred Bogom što mi je medved napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medveda koji mi je pobio nejaku telad - rekao je u svom stilu Zmaj.

- Ja sam Milomiru Mariću skočio na sto i rekao: "Šuti, sada ja govorim!" Nemoj i ti da me prekidaš da ne bih i tebi skočio na sto - odrešito je upozorio Zmaj novinare tokom intervjua.

Grahovac je u pritvoru banjalučkog zatvora Tunjice započeo štrajk glađu 4. septembra, kada je pritvoren zbog, kako je navedeno, neodazivanja na ročište u Opštinskom sudu Mrkonjić-Grad, gde mu se sudi za nanošenje lakših telesnih povreda.

- Neće me osuditi, jer iza mene stoji moj advokat Tomić, Bog i moja pamet! Nema tačke 2! Oni su mislili da ću ja ostati u zatvoru i da će raskrčmiti moju imovinu. Neće. Ja sam štrajkovao glađu devet dana, a mogao sam 111 dana. Ja sam najjači, mene niko u Šipovu ne može istući, može me samo ubiti - kaže on.

U jednom trenutku, piše Avaz, malo je falilo da intervju eskalira u tuču. Jedan prolaznik, znajući za Ilijin kratak fitilj, došao je na vrata šipovačkog kafića i počeo da ga provocira.

- Šta hoće ovaj balavac, on nije bio ni u m***** kad sam ja peške terao goveda u Sarajevo - rekao je Ilija, a u video snimku pogledajte i poslušajte ceo njegov performans:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.