Obradović: Ne prekidam štrajk glađu dok vlast i opozicija ne počnu dijalog

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2020, 17:10

Obradović: Ne prekidam štrajk glađu dok vlast i opozicija ne počnu dijalog

Predsednik pokreta "Dveri" Boško Obradović izjavio je danas da neće prekinuti štrajk glađu "sve dok vlast i opozicija ne sednu za pregovarački sto".

Obradović je novinarima ispred Skupštine kazao da te pregovore ne može da organizuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić jer smatra "da on nema više autoritet za tako nešto", već da bi na razgovore mogla da pozove neka istaknuta ličnost iz redova srpskog naroda i "svi bi se odazvali".

"Mora nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se dogodi da se promeni ovaj ritam koji vodi do građanskog rata, vlast je ta koja mora da napravi neki korak, da pozove za pregovarački sto", istakao je Obradović.

U jednom trenutku ispred Skupštine je došlo do verbalnog sukoba građana sa funkcionerima SNS-a i aktivistom vladajuće većine Simom Spasićem koji je takođe sedeo na skupštinskom stepeništu.

Posle kraćeg skandiranja i razmene uvreda, policija se postrojila između građana i poslanika SNS-a, a potom i postavila zaštitinu ogradu na platou ispred Skupštine.

On je danas najpre rekao da bojkotuje predstojeće izbore, a kasnije se u štrajku glađu pridružio poslaniku Miladinu Ševarliću koji zahteva da Parlament raspravlja o Kosovu, a odmah potom u štrajk su stupili i poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Obradović: Ne prekidam štrajk glađu dok vlast i opozicija ne počnu dijalog

Izvor: Danas, 10.Maj.2020

Predsednik pokreta "Dveri" Boško Obradović izjavio je danas da neće prekinuti štrajk gla]u "sve dok vlast i opozicija ne sednu za pregovarački sto".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.