Izvor: Blic, 13.Maj.2023, 22:05

Nemački železničari otkazali štrajk koji je trebalo da traje 50 sati

Nemački železnički sindikat EVG otkazao je planirani 50-satni štrajk koji se trebalo da se održi od sutra do utorka, objavio je državni železnički operater Dojče Ban, koji je podneo hitan zahtev radnom sudu u Frankfurtu na Majni tvrdeći da je planirani štrajk nerazmeran i štetan za neuključene treće strane.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zakazali totalni haos, ali na kraju – ništa

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 11:02

Nemački železnički sindikat EVG otkazao je planirani 50-časovni štrajk koji je trebalo da se održi od danas do utorka...To je saopštio državni železnički operater Dojče ban, navodeći da su se dve strane složile da nastave pregovore...Kako navodi Rojters, iz Dojče bana je podneta hitna molba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.