Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački lekari: Timošenko ne može da se izleči u Ukrajini

Nemački lekari koji su pregledali zatvorenu bivšu premijerku Ukrajine Juliju Timošenko, danas su izrazili sumnju da se njena bolest kičme može uspešno lečiti u Ukrajini. Upravnik berlinske bolnice Šarite Karl Ajnhojpl rekao je da je "malo verovatno" da se Jilija Timošenko može uspešno izlečiti u ukrajinskoj bolnici Kharkiv jer nema odgovarajuće uslove. Ajnhojpl i nejgov tim stručnjaka videli su tu bolnicu ovog meseca. Timošenko koja je ove nedelje počela štrajk ...
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljekari ne vjeruju da se Timošenko može izliječiti u Ukrajini

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2012

BERLIN - Njemački ljekari koji su pregledali zatvorenu bivšu premijerku Ukrajine Juliju Timošenko, danas su izrazili sumnju da se njena bolest kičme može uspješno liječiti u Ukrajini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Objavljene fotografije isprebijane Julije Timošenko u zatvoru

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2012

Nemački lekari, koji su pre deset dana u zatvoru pregledali bivšu ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko, izjavili su danas da su krajnje skeptični u vezi sa mogućnošću njenog uspešnog lečenja u Ukrajini. U međuvremenu su objavljene fotografije iz zatvora na kojima se vide modrice na telu Timošenkove.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.