NOVOSTI SAZNAJU: Pančevački vozači od srede za volanom

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NOVOSTI" SAZNAJU: Pančevački vozači od srede za volanom

Posle višečasovnih pregovora postignut je dogovor između Grada Pančeva i vozača ATP Pančevo koji su od u utorak u neformalnom štrajku, jer je od njih 129, 64 zaposlenih otvorilo bolovanje POSLE višečasovnih pregovora postignut je dogovor između Grada Pančeva i vozača ATP Pančevo koji su od u utorak u neformalnom štrajku, jer je od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << njih 129, 64 zaposlenih otvorilo bolovanje.Kako "Novosti" saznaju, normalizacija saobraćaja na relaciji Pančevo-Beograd očekuje se tokom srede, a do kraja nedelje na ostalim linijama gradskog i prigradskog saobraćaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Gradske vlasti: Pančevački vozači od srede za volanom; Sindikat: Štrajk se nastavlja

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019

Posle višečasovnih pregovora postignut je dogovor između Grada Pančeva i vozača ATP Pančevo koji su od u utorak u neformalnom štrajku, jer je od njih 129, 64 zaposlenih otvorilo bolovanje POSLE višečasovnih pregovora postignut je dogovor između Grada Pančeva i vozača...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.