Izvor: S media, 08.Jun.2011, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić nije pretio štrajkom glađu

Mladić nije pretio štrajkom glađu i prestankom uzimanja lekova zbog zahteva u vezi sa posetom porodice, tvrdi njegov advokat Miloš Šaljić.On kaže da Mladić još bira branioce.

Advokat generala Ratka Mladića Miloš Šaljić demantovao je da je Mladić pretio štrajkom glađu i prestankom uzimanja lekova zbog zahteva u vezi sa posetom porodice i finansiranjem njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odbrane.

Šaljić je rekao i da Mladić još nije izabrao branioce, ne želeći da komentariše informacije o tome da Mladićeva porodica pregovara sa nekoliko ruskih advokata.

Sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić je izjavio da je porodica Mladić skinuta sa crne liste i da su dobili pasoše kako bi mogli da otputuju u Hag. Prema njegovim rečima tamo će otputovati čim budu mogli.

[url=](Vesti online)[/url]
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.