Lufthansa otkazala više od 800 letova za Njemačku, Ne leti ni Croatia Airlines

Izvor: TangoSix.rs, 10.Apr.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lufthansa otkazala više od 800 letova za Njemačku, Ne leti ni Croatia Airlines

Luftahansa je danas otkazala više od 800 letova zbog štrajka Verdija u Frankfutru, Munichu, Cologneu i Bremenu. Letove je otkazala i Croatia Airlines.
Ovaj puta štrajkaju djelatnici handlinga i supporta, te vatrogasaca i to od 5:00 do 18:00 sati. Ukupno će biti otkazano 1.600 letova, a 90.000 putnika će imati posljedice.
Lufthansa cancels 800 flights amid strike action https://t.co/xwCYF9TsSf
— BBC News (World) (@BBCWorld) April 9, 2018
Frankfurtski >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << jutarnji za Zagreb u 6:40 i 7:40 su otkazani, onaj u 9:10 je poletio, u 14:20 je otkazan, dok je Munich u 6:45 poletio, no popodnevni u 13:40 je otkazan. I Frankfurt i Munich iza 17:00 sati, a nakon prestanka štrajka će poletjeti. Za sada nije otkazan ni Eurowings za Cologne. Iz Splita let za Frankfurt nije otkazana, no za Munich je. Iz Dubrovnika ni Munich ni Frankfurt nisu otkazani. Iz Rijeke Ryanair će poletjeti za Frankfurt. Iz Sarajeva i let za Cologne i za Munich će odletjeti. Iz Beograda sva tri leta za Frankfurt će odletjeti, kao i let za Munich. Iz Prištine let iz Frankfurta će se desiti. Oba ljubljanska leta za Frankfurt i Munich su redovni i desit će se.
Ostali aerodromi danas nemaju letova za ova četiri njemačka aerodroma. Iz ovog je vidljivo da će se iz svih ostalih gradova regije otkazati samo jedan let dok će se iz Zagreba od 10 letova biti otkazana čak 4 leta.
Iako ovaj puta nije razlog štrajka Lufthansa kompanija je preživjela 20-tak štrajkova u posljednjih dvije godine, što je katastrofalno po poslovanje kompanije i povjerenje putnika.

The post Lufthansa otkazala više od 800 letova za Njemačku, Ne leti ni Croatia Airlines appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.