Letovi „Britiš ervejza” otkazani zbog štrajka pilota

Izvor: Capital.ba, 09.Sep.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovi „Britiš ervejza” otkazani zbog štrajka pilota

LONDON – Piloti „Britiš ervejza” započeli su danas dvodnevni štrajk jer traže povećanje plata, zbog čega je otkazano više stotina letova. Posljedice štrajka mogle bi se osećati danima, a list Gardijan piše da će biti pogođeno oko 145.000 putnika. Prema procjeni sindikata, dan štrajka koštaće kompaniju oko 40 miliona britanskih funti. Većina od 850 letova kompanije je otkazana, a putnicima je ponuđeno vraćanje novca ili prebacivanje na neke naredne letove, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je Tanjug. Prema udruženju britanskih pilota novi štrajk je planiran za 27. septembar, jer su odbili ponudu kompanije za povećanje plate od 11,5 odsto u naredne tri godine. Politika Чланак Letovi „Britiš ervejza” otkazani zbog štrajka pilota се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGOĐENE STOTINE HILJADA PUTNIKA Piloti "Britiš ervejza" započeli štrajk

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019

Odbili ponudu kompanije za povećanje plate od 11,5 odsto..Piloti "Britiš ervejza" započeli su danas dvodnevni štrajk zbog čega je već otkazano više stotina letova...Štrajk je počeo jer piloti traže povećanje plata, a posledice bi se mogle osećati danima. List "Gardijan" piše da će biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.