Kventin Tarantino sprema novo ostvarenje: Ovom glumcu je ponuđena glavna uloga u filmu

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 20:32

Kventin Tarantino sprema novo ostvarenje: Ovom glumcu je ponuđena glavna uloga u filmu

Pol Valter Hauser je potencijalna nova zvezda u najnovijem filmu Kventina Tarantina pod nazivom "Filmski kritičar", prenosi World of Reel.

Hauser je 36-godišnji glumac i komičar, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Ja, Tonia" (2017), "BlackKkKlansman" (2018), "Late Night" (2019) i "Cruella" (2021). Ponuđena mu je uloga u Tarantinovom filmu pre početka štrajka glumaca, a još se ne zna da li je prihvatio.

"Filmski kritičar" je Tarantinov deseti i poslednji film, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a radnja filma smeštena je u 1977. godinu, u kojoj su objavljeni neki od najvećih holivudskih hitova, od "Ratova zvezda" i "Groznice subotnje večeri" do "Eni Hol" i "Eraserhead". U središtu priče je izmišljeni filmski kritičar Džim Šeldon, koji piše za Holivud pres.

Iako dodatne informacije o zapletu i glumcima još uvek nisu dostupne, postoje glasine da bi se Semjuel L. Džekson mogao pojaviti u filmu. Scenario za film "Filmski kritičar" je već završen, a produkcija bi trebalo da počne u Los Anđelesu po okončanju štrajka glumaca. Ukoliko se štrajk ne prekine ove jeseni, snimanje najverovatnije neće početi do sredine sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.