Kultura

Petak, 08.09.2023.

19:10

Kventin Tarantino sprema novo ostvarenje: Ovom glumcu je ponuđena glavna uloga u filmu

Pol Valter Hauser je potencijalna nova zvezda u najnovijem filmu Kventina Tarantina pod nazivom "Filmski kritičar", prenosi World of Reel.

Izvor: index.hr

Kventin Tarantino sprema novo ostvarenje: Ovom glumcu je ponuđena glavna uloga u filmu
Foto: Profimedia

Hauser je 36-godišnji glumac i komičar, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Ja, Tonia" (2017), "BlackKkKlansman" (2018), "Late Night" (2019) i "Cruella" (2021). Ponuđena mu je uloga u Tarantinovom filmu pre početka štrajka glumaca, a još se ne zna da li je prihvatio.

"Filmski kritičar" je Tarantinov deseti i poslednji film, a radnja filma smeštena je u 1977. godinu, u kojoj su objavljeni neki od najvećih holivudskih hitova, od "Ratova zvezda" i "Groznice subotnje večeri" do "Eni Hol" i "Eraserhead". U središtu priče je izmišljeni filmski kritičar Džim Šeldon, koji piše za Holivud pres.

Iako dodatne informacije o zapletu i glumcima još uvek nisu dostupne, postoje glasine da bi se Semjuel L. Džekson mogao pojaviti u filmu. Scenario za film "Filmski kritičar" je već završen, a produkcija bi trebalo da počne u Los Anđelesu po okončanju štrajka glumaca. Ukoliko se štrajk ne prekine ove jeseni, snimanje najverovatnije neće početi do sredine sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: