Jugović: Vrhunac besmisla Obradovićev poziv evroposlanicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2020, 16:18

Jugović: Vrhunac besmisla Obradovićev poziv evroposlanicima

Boško Obradović ne štrajkuje glađu, on samo gladuje tokom dana, ocenio je danas član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Jugović povodom štrajka glađu lidera Dveri ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

U saopštenju za javnost, Jugović je takođe rekao da je "vrhunac Obradovićevog političkog besmisla njegov poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ga podrže poslanici evropskog parlamenta, uprkos činjenici da se poslednjih 20 godina zalagao da Srbija odstupi sa evropskog puta".

"Možda je to njegov očajnički pokušaj da ga makar neko podrži, kada već neće građani Srbije", naveo je Jugović.

On je optužio Obradovića da ne štrajkuje glađu, već samo gladuje tokom dana, "a tokom noći jede šitaku pečurke kojim ga snabdeva Dragan Đilas i da je svaki njegov dan gladovanja bolje plaćen od tajkuna, nego bilo koja privatizovana fabrika u vreme vladavine Miškovića i Đilasa".

"I pre pojave Boška Obradovića na političkoj sceni bilo je lažnih patriota kojima je patriotizam biznis, ali niko pre Boška Obradovića nije tako uspešno obesmislio štrajk glađu", zaključio je Jugović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Nije dovoljno promeniti lično ime ili naziv stranke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2020

Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković ocenio je danas da opozicija i njeni lideri treba da znaju da nije dovoljno promeniti lično ime kao što je to učinio Borko Stefanović ili naziv stranke da bi građani zaboravili na štetu koju je i njima i Srbiji nanela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.