Ilić: Sad je jasno da naprednjaci neće u koaliciju sa DS

Izvor: Blic, 03.Maj.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Sad je jasno da naprednjaci neće u koaliciju sa DS

NOVI SAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da, posle štrajka glađu i žedju lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, "sasvim jasno da naprednjaci nikada neće napraviti koaliciju sa demokratama".

Ističući da je tim štrajkom raščišćena dilema koja je "kopkala građane i koju je Demokratska stranka izuzetno forsirala", Ilić je u intervjuu novosadskom "Dnevniku" rekao da su sad i opozicioni lideri uvereni u to da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nema nikakve kombinacije sa demokratama.

Lider NS je dodao da je, poput radikala, i lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica bio u dilemi o namerama SNS da uđe u postizbornu koaliciju sa demokratama.

- To je bila kočnica za Koštuničino približavanje Nikoliću i sad se vidi da je situacija čista, što će poboljšati stanje oko koalicije koja će, ubeđen sam, ubedljivo pobediti na izborima - naglasio je Ilić.

Povezane vesti: Opozicija u tri kolone, vlast neće opet u nove saveze Ilić: DSS, SNS i NS bi zajedno mogle da pobede Nikolić: Ako pobedimo ponudićemo koaliciju DS DSS: SNS će formirati vladu sa Demokratskom strankom Zahvaljujući DS oprali se i socijalisti i naprednjaci
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Tomislav Nikolić,   Vojislav Koštunica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.