Bivši novinar Vasić ponovo štrajkuje - ovog puta glađu i žeđu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši novinar Vasić ponovo štrajkuje - ovog puta glađu i žeđu

Zato što, kako kaže, nema više iluzija da će u Srbiji ikada biti bolje za poštenog čoveka, niti ima snage da trpi poniženja i služi srpskim gazdama, Jovica Vasić štrajkuje ispred Policijske uprave u Nišu odbijajući i hranu i vodu i poručuje “bolje i smrt nego ponižavajući život u bedi”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novinar i publicista Jovica Joca Vasić otpočeo novi štrajk

Izvor: RadioCity.rs, 04.Sep.2017

U dugom i veoma emotivnom obraćanju medijima i građanima, Jovica između ostalog kaže:. "Za poštenog čoveka Srbija je odavno negostoljubivo mesto za život. Država je od mene uzela sve što je mogla da uzme, a nije zaštitila nijedan moj interes. I srpski nazovi biznismeni su od mene uzeli sve...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.