Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Dec.2023, 13:02

Aleksić: Protesti SPN ispred RIK-a biće nastavljeni

BEOGRAD – Jedan od nosilaca izborne liste “Srbija protiv nasilja” Miroslav Aleksić najavio je da će protesti te koalicije ispred zgrade RIK-a biti nastavljeni i danas zbog, kako tvrde, nepravilnosti izbornog procesa. On je rekao da je sinoć Gradska izborna komisija odbila da na dnevni red stavi zahtev liste “Srbija protiv nasilja” o poništavanju izbora […]
Vest Aleksić: Protesti SPN ispred RIK-a biće nastavljeni objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rujević: Štrajk glađu podizanje uloga, videćemo da li će i on biti jeftin performans kao svi do sada

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2023

Novinar Nemanja Rujević ocenio je danas da je koalicija "Srbija protiv nasilja" spontano i kao krajnji adut "izbacila" štrajk glađu nosilaca liste Marinike Tepić i Miroslava Aleksića i na taj način pokušala da podigne ulog.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Završen protest koalicije Srbija protiv nasilja ispred RIK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2023

Pristalice koalicije "Srbija protiv nasilja" (SPN) završile su večeras protestni skup koji je ponovo održan ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK) u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.