Ajfelov toranj zatvoren zbog štrajka

Izvor: Capital.ba, 19.Feb.2024, 13:45

Ajfelov toranj zatvoren zbog štrajka

PARIZ – Jedna od najčuvenijih svjetskih turističkih lokacija Ajfelov toranj u Parizu zatvoren je danas za javnost zbog štrajka osoblja, saopšteno je iz sindikata. FOTO: Pixabay U saopštenju se navodi da bi štrajk, koji je organizovan u znak protesta zbog načina finansiranja spomenika, mogao biti i proširen. Kompanija za održavanje Ajfelovog tornja “SETE” istakla je u saopštenju da su “ometene” posjete poznatoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << lokaciji. Ovo je drugi sličan štrajk iz istog razloga na Ajfelovom tornju u proteklih dva mjeseca, podsjeća francuska novinska agencija Frans pres. Sindikati kritikuju “SETE” zbog poslovnog modela zasnovanog, kako navode, na “prenaduvanoj” pretpostavci mogućih posjeta a pritom potcijenjuju troškove održavanja konstrukcije. Ajfelov toranj posjeti oko sedam miliona ljudi godišnje, od čega su tri četvrtine stranci. Srna Чланак Ajfelov toranj zatvoren zbog štrajka се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Ajfelov toranj zatvoren zbog štrajka zaposlenih: Evo šta traže od upravnika

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Ajfelov toranj u Parizu, jedna od najpopularnijih svetskih turističkih atrakcija, danas je zatvoren zbog štrajka njegov zaposlenih, rekli su sindikati CGT i FO za francuski AFP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.