A šta ako Toma umre?

Izvor: TvojPortal.com, 20.Apr.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A šta ako Toma umre?

(vesti online) Tomislav Nikolić je iznenadio i Srbiju i svet svojim radikalnim štrajkom. Da ne uzima samo hranu, bilo bi vremena da se medijska mašinerija baci na njega i da ga samelje na komadiće, sve do uništavanja trenutno veoma visokog rejtinga, najjačeg na političkoj sceni.


Ali ne, on je odlučio da ne uzima ni vodu, što je situaciju dramatizovalo do krajnjih granica. Bez vode, čovek može da izdrži dan, dva ili tri, što režimskim glasilima ostavlja malo vremena za obračun sa neočekivanim potezom lidera Srpske napredne stranke, pre nego što posledice dođu po svoje.Zato je juče i prekjuče bilo primetno i golim okom da se sva sila državnih i paradržavnih komentatora i analitičara angažovala da dokaže čitaocima i slušaocima da je Nikolić pribegao takozvanoj prekomernoj upotrebi sile.
Ostatak vesti pročitajte ovde

snsSrbijaštrajkToma Nikolićstrajk gladjustrajk zedju
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Tomislav Nikolić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.