Portugal, prvi put, pobednik Evrosonga

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2017, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugal, prvi put, pobednik Evrosonga

Pobednik 62. Evrosonga je Portugalac Salvador Sobral, koji se predstavio nežnom baladom "Amar pelos dois" i jednostavnim nastupom, potpuno drugačijim nego što obično priređuju učesnici ovog muzičkog takmičenja.

Radi se o prvoj pobedi izvođača iz ove zemlje na Evrosongu (Evroviziji). Drugo mesto pripalo je Bugarskoj, treće Moldaviji. Od naših suseda, na 13. mestu je završila Hrvatska, Rumunija na 8.

Naša takmičarka Tijana Bogićević nije uspela da se plasira u finale. Njen nastup možete da pogledate OVDE.

Ovogodišnji Evrosong održan je u Kijevu, naredni je u Lisabonu.

: YouTube/ Eurovision Song Contest

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Portugal prvi put pobednik Evrosonga

Izvor: Beta, 14.Maj.2017

Pobednik Evrosonga 2017 održanog u Ukrajini prvi put u istoriji tog takmičenja je Portugal.Salvador Sobral je Portugalu doneo pobedu sa pesmom "Amar Pelos Dois", čiji je autor njegova sestra.Portugalski 27-godišnji umetnik pati od teške srčane slabosti i čeka na transplantaciju, zbog čega nije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.