Ko pobeđuje na Beosongu večeras?

Izvor: Blic, 03.Mar.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko pobeđuje na Beosongu večeras?

Pet kompozicija ušlo je u finale Beosonga koje će se emitovati večeras. Nešto posle 22 sata znaćemo ko će Srbiju predstavljati u maju na Evroviziji u Malmeu. "Blic" vas pita ko je po vama najveći favorit za pobedu?

Sara, Mirna i Nevena

Superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije" opravdale su ulogu favorita i plasirale se u finale Beosonga pesmom koju je za njih tri namenski napisao Saša Milošević Mare. "Ljubav je svuda" spojila je različite temperamente >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sare, Mirne i Nevene u dinamični sklop koji se očito dopao publici.

Dušan Svilar

Nekadašnji pobednik "Zvezda Granda" Dušan Svilar izabrao je da se predstavi baladom "Spas" i mada je prethodnih dana kuburio sa prehladom, to se nije moglo primetiti u njegovom izvođenju.

Saška Janković

Saška se već drugi put takmiči na Beoviziji i nada se da će ovoga puta imati više sreće sa pesmom "Duga u tvojim očima" koja je pokazala sve njene vokalne sposobnosti.

"Sky's"

Najmlađe učesnice ovogodišnjeg "Beosonga", tri nerazdvojne drugarice oduševljene su svojim plasmanom. One su izvele pesmu Skaj Viklera "Magija" koja je u potpunosti prilagođena njihovom tinejdžerskom dobu, a očigledno i publici sličnih godina i ukusa.

Marija MIhajlović

Jedan od najboljih vokala u zemlji Marija Mihajlović napokon se odlučila na solo nastup sa pesmom "Halo", a publika je odlučila da podrži njen neosporan kvalitet.

Anketa

Ko će pobediti na "Beosongu"?

Sara, Mirna i Nevena

Dušan Svilar

Saška Janković

Sky

Marija Mihajlović

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat


Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko pobeđuje na Beosongu večeras?

Izvor: Poznati.info, 03.Mar.2013

Pet kompozicija ušlo je u finale Beosonga koje će se emitovati večeras. Nešto posle 22 sata znaćemo ko će Srbiju predstavljati u maju na Evroviziji u Malmeu. “Blic” vas pita ko je po vama najveći favorit za pobedu?..Sara, Mirna i Nevena..Superfinalistkinje “Prvog glasa Srbije” opravdale...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.