HIT na internetu: Da ne poverujete gde je završio lik Ivana Bosiljčića! (FOTO)

Izvor: S media, 08.Dec.2012, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT na internetu: Da ne poverujete gde je završio lik Ivana Bosiljčića! (FOTO)

"Ja imam talenat" se zahuktava a osim učesnika i sam žiri postaje sve interesantniji javnosti. To dokazuje i najnovija slika popularnog glumca.

Ivan Bosiljčić postao je "zaštitni znak" začinskog bilja! Lik glumca našao se na bočici punoj bosiljka i momentalo postao omiljena priča na svim društvenim mrežama! Naravno, u pitanju je šala, a ideja je vrlo originalna. S obzirom na prezime >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ovog glumca bilo je nemoguće ne našaliti se na njegov račun, a ovo je i rezultat. Ko zna, možda se i prodaja bosiljka u poslednje vreme uvećala, ali to najbolje znaju oni koji ga prodaju.

***Briga je za prošlost: Znate li s kim je Seve u vezi?! (FOTO)

***Učesnica "Farme" je pokazala crvene zube ali i ova dama je imala problematičan momenat! (FOTO)

***Zar mu je to hvala: Ognjen Amidžić podelio intimni momenat iz bračnog života! (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Twitter, Smedia

Pretraga po temi: Ivan Bosiljčić, Internet hit, Hit, Glumac, Bosiljak

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT na internetu: Da ne poverujete gde je završio lik Ivana Bosiljčića!

Izvor: medio.rs, 08.Dec.2012

Ja imam talenat se zahuktava a osim učesnika i sam žiri postaje sve interesantniji javnosti. To dokazuje i najnovija slika popularnog glumca.

Nastavak na medio.rs...

Bosiljčić kao zavodnik među začinima!

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2012

Zavodnik među začinima: Ivan Bosiljčić Nakon izjave glumca Ivana Bosiljčića da u novoj predstavi ima“malo, zaista malo mogućnosti za moje šarmerske sposobnosti” krenula je lavina komentara na internetu.Neko, očigledno vrlo kreativan, iskoristio je Ivanovo specifično prezime za internet...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.