Ejmin bivši: Poljupcima plaćao drogu!

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmin bivši: Poljupcima plaćao drogu!

Nakon smrti Ejmi Vajnhaus, mediji su krivili njenog bivšeg supruga Blejka Fildera za njenu smrt. A tome u prilog idu i najnovija saznanja. Okoreli zavisnik, trenutno se nalazi u zatvoru, a njegovi bliski prijatelji tvrde kako je Blejk iskorišćavao Ejmi do maksimuma, pa je ona ta koja je finansirala njegovo drogiranje, i ujedno uništavala sebe.

Ejmi Vajnhaus više nema, a mediji je ni mrtvu ne ostavljaju na miru. Najnovije otkriće iz njenog privatnog života je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i to da je njen bivši suprug Blejk Filder, inače okoreli zavisnik koji se trenutno nalazi u zatvoru, naplaćivao Ejmine poljupce i zagrljaje, kako bi se dočepao droge. Nežnosti su Ejmi koštale oko sto funti, a Blejk bi prikupljenim novcem odlazio po nove doze, prenosi Index.hr.

Oženio se saradnik Ejmi Vajnhaus!

Ejmin album najprodaviniji album u Britaniji (VIDEO)

Mič Vajnhaus: Srećan sam što je umrla "čista"!

- Dok su sedili u kafiću znala je da mu kaže da je zagrli i poljubi, a on bi je ružno odbio i rekao da mu da mu da novac. Zapravo je nije ni voleo, već je bio s njom jer mu je davala novac, izjavio je prijatelj. Osim droge, finansirala mu je čak i taksije kojima je dolazio do njenog stana. Blejk je danas ljut što nakon njene smrti nije dobio ništa, a tvrdi da mu je obećala kuću, automobil i naravno novac.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Blake je naplaćivao Amy poljupce i zagrljaje, a parama kupovao drogu

Izvor: Svet plus, 06.Sep.2011

Mnogi bliski ljudi iz života Amy Winehouse krive Blakea Fieldera Civila za njenu smrt. A svako novo otkriće o njihovom odnosu ne ide mu u prilog.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.