Dan D za Bojanu

Izvor: Blic, 19.Maj.2015, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan D za Bojanu

Sve je spremno za početak jubilarne 60. Pesme Evrovizije 2015. Večeras, od 21 sat, pod rednim brojem 9 nastupiće srpska predstavnica na ovom muzičkom takmičenju.

Pesmom “Beauty never lies” Bojana Stamenov će večeras braniti boje naše zemlje, a u tome će joj pomoći prateći vokali, muzičari, dobar scenski nastup... Kako smo saznali, iako kladionice govore suprotno, Bojana je jedan od glavnih favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

- Svi prognoziraju Bojanin ulazak u finale. Delegacija Makedonije je pre nekoliko dana priredila nezaboravnu žurku na kojoj je zvezda večeri bila upravo Bojana. Naša predstavnica je favorit i simpatičnim Špancima. Po ceo dan pevaju njenu pesmu - ispričao je za “Blic” izvor sa lica mesta.

Kako nam je objasnio, i na glamuroznoj svečanosti ispred Rathausa, kao i na crvenom tepihu Bojana je bila u centru pažnje. Svi su želeli da se sa njom fotografišu, da je poljube i postave joj poneko pitanje. Pevačici osmeh nije silazio sa usana i takmičari, ali i novinari, okarakterisali su je kao kraljicu harizme.

- Osećam se kao da sanjam - izjavila je Bojana dok je pozirala na crvenom tepihu dugom 130 metara, najdužem ikada postavljenom u austrijskoj prestonici.

Tokom boravka u Beču ona svakodnevno daje na desetine intervjua svetskim medijima. Mnoge intrigira njen izgled, glas...

- Na hiljade fanova uzvikuje Bojanino ime i pozdravlja je gromoglasnim aplauzom gde god da se pojavi. Bečom se vijore i srpske zastave, ali to ne treba da čudi, budući da u ovom gradu živi najviše srpskih gastarbajtera - kaže za “Blic” izvor iz austrijske prestonice.

Prema kladionicama, naša zemlja se ne kotira najbolje. Na njihovoj tabeli mi smo na 26. mestu, što je prilično poražavajuće. Favorit je Švedska, a zatim slede Estonija, Norveška, Slovenija i Island. U februaru ove godine kladioničari su davali solidne šanse srpskoj predstavnici. Ipak, kvota na Bojaninu pobedu je pala na 101 (primer: na jedan uloženi evro dobijate 101 ako Srbija pobedi).

- Kladionice ne znače apsolutno ništa i gotovo uvek pogreše u proceni. Na primer, Marija Šerifović se 2007. na njima loše kotirala, a odnela je pobedu - rekao je za “Blic” Vladimir Graić Graja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dan D za Bojanu

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2015

Sve je spremno za početak jubilarne 60. Pesme Evrovizije 2015. Večeras, od 21 sat, pod rednim brojem 9 nastupiće srpska predstavnica na ovom muzičkom takmičenju Pesmom “Beauty never lies” Bojana Stamenov će večeras braniti boje naše zemlje, a u tome će joj pomoći prateći vokali, muzičari,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.