Vučić: Sa Putinom o ekonomskoj i vojno-tehničkoj saradnji

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sa Putinom o ekonomskoj i vojno-tehničkoj saradnji

Predsednik Vlade Srbije Aleksandara Vučić izjavio je danas da će se narednih dana u Moskvi sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

On je novinarima u Rumi rekao da će sa Putinom razgovarati pre svega o ekonomskoj i vojno-tehničkoj saradnji, ali o i kuturnoj saradnji i da će mu zahvaliti na podršci Rusije teritorijalnim suverenitetu i državnom integritetu Srbije.

Vučić je kazao da će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskvu sa njim ići i još "dvojica-trojica ministara".

Komentarišući najavu organizacije "Majke Srebrenice" da će ponovo tužiti Srbiju i Republiku Srpsku za genocid, Vučić je rekao da je bolje da ništa na to ne odgovara.

- Šta god bih odgovarao majkama koje su nekoga izgubile, bio bih u nemogućoj poziciji i zato je bolje da ništa ne odgovaram - rekao je Vučić.

On je dodao da je svima jasno kakva je bila uloga i pozicija Srbija po tom pitanju.

- Uvek ćemo umeti da sačuvamo interese Srba, brinući i o interesu Bošnjaka u Srbiji i Srba, Bošnjaka i Hrvata u Bosni i Hercegovini, i uvek ćemo davati umerene i racionalne izjave - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.