Izvor: RuskaRec.ru, 21.Jun.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin učiteljima ispričao anegdotu o babinom novčaniku

Na susretu sa razrednim starešinama odeljenja završnih razreda u Kremlju predsednik Rusije Vladimir Putin je ispričao šalu koja, po njegovom mišljenju, ilustruje važnost vaspitanja.
Jedna od učesnica susreta je svoje izlaganje završila anegdotom o učiteljici koju su napali razbojnici i tražili od nje sat. „Sat ne dam, ali razredno starešinstvo uzmite slobodno”, rekla je junakinja anegdote, prenosi „Vzglяd”.   >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru <<  
Učitelj godine se snebiva da kaže Putinu koliko zarađuje (video)
Putin je posle toga ispričao drugu šalu: razbojnik je žrtvi ponudio izbor: novčanik ili život, a čovek je odgovorio: „Novčanik je babin, uzmite život.”
„Eto to je rezultat dobrog vaspitanja”, rekao je Putin.      
Putin je na susretu takođe izjavio da je obrazovanje važno, ali da je ipak drugostepeno u odnosu na vaspitanje čoveka. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Putin KONAČNO PRIZNAO: Evo kako sam postao AGENT KGB-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2017, 06:24

Sudbina umešala prste..Predsednik Rusije Vladimir Putin ispričao je da je, kada je odlučio da postane obaveštajac, došao na prijemnicu KGB-a Sovjetskog Saveza kako bi saznao kako da dospe tamo i zašto se predomislio i nije postao pilot...- Prosto sam otišao na prijemnicu KGB-a SSSR-a. S ulice....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.