Putin 16. oktobra stiže u zvaničnu posetu Srbiji

Izvor: Vostok.rs, 30.Sep.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin 16. oktobra stiže u zvaničnu posetu Srbiji

30.09.2014. -

Predsednik Rusije Vladimir Putin će, na poziv predsednika Srbije Tomislava Nikolića, 16. oktobra stići u zvaničnu posetu Republici Srbiji, saopštila je pres-služba Kremlja.

Šef ruske države će učestvovati na svečanosti u Beogradu, posvećenoj 70. godišnjici oslobođenja grada od nemačkih fašista.

Na dnevnom redu pregovora sa predsednikom Srbije i predsednikom vlade Aleksandrom Vučićem su ključna pitanja bilateralne saradnje, prvenstveno, u trgovinsko-ekonomskoj oblasti, saopštila je pres-služba predsednika Rusije.

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin u Srbiji 16. oktobra

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2014

Policijski službenici SIPA-e danas su na području Bijeljine uhapsili osobu inicijala S.S. (51) zbog sumnje da je počinila ratni zločin protiv civila na području opštine Vogošća kod Sarajeva 1993. godine...Iz Sipe je saopšteno da će S.S, koji je uhapšen prema naredbi Tužilaštva BiH, nakon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Putinu će u Beogradu biti uručen Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici

Izvor: 24sata, 30.Sep.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić će predsedniku Ruske Federacije Vladimir Putin, koji će 16. oktobra boraviti u zvaničnoj poseti Beogradu, uručiti Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici, saopštila je danas Pres služba predsednika Republike...Tehnički doček ruskog predsednika biće upriličen...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.