KEBA: Hoću da imitiram Vladimira Putina (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEBA: Hoću da imitiram Vladimira Putina (VIDEO)

- Ima jedan spot na "Jutjubu" u kojem svira klavir i peva, što me je oduševilo. Siguran sam da bi gledaocima bilo zanimljivo da me vide kao ruskog predsednika, ali produkcija meša karte - rekao je folker

Pevač Dragan Kojić Keba otkrio je da bi u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” voleo da imitira predsednika Rusije Vladimira Putina.

- Hteo sam da budem Hulio Iglesijas, Radoš Bajić, Safet >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Isović, Dino Merlin, da kao Gagi Jovanović izvedem pesmu „Ružo rumena“… Ali, moje želje zasad nisu uslišene. Hoću da imitiram Vladimira Putina. Ima jedan spot na “Jutjubu” u kojem svira klavir i peva, što me je oduševilo. Siguran sam da bi gledaocima bilo zanimljivo da me vide kao ruskog predsednika, ali produkcija meša karte – naveo je folker u intervjuu za “Novosti”.

Foto: Tanjug/AP

On je potom rekao koja imitacija mu je bila najteža.

- Teško je imitirati žene, ali ples mi je zadavao veće muke. Nikada nisam imao dara za igru. Zato su mi scene iz mjuzikla najveći izazov. Svašta sam doživeo. Padao sam na sceni, polivali su me vodom, imao sam upalu mišića, govorio nekim svojim engleskim, gutao reči… – dodao je.

Da podsetimo, Dragana Kojića Kebu gledaćemo večeras u polufinalnoj emisiji takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato”, koja je na programu u 21 čas na televiziji “Prva”.

Pogledajte kako Putin svira klavir:

Video: Youtube/RT

(Telegraf.rs/”Novosti“)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.