Ženi se Soroš, svadba traje tri dana

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi se Soroš, svadba traje tri dana

Američki milijarder, investitor i "filantrop" Džordž Soroš (83), poznat po aktivnoj podršci liberalnim političkim stremljenjima, danas će se venčati sa konsultantkinjom za zdravstvenu brigu i obrazovanje Tamiko Bolton (43) na svom imanju blizu Njujorka.

Trodnevno slavlje počelo je juče, ručkom i prijemom u Muzeju moderne umetnosti na Menhetnu, a svoje svečane zavete Soroš i Bolton će razmeniti na imanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Bedfordu, koje je Soroš kupio 2003. godine od autora bestselera "Park iz doba jure", Majkla Kričtona.

Građansku ceremoniju sklapanja braka vodiće američki savezni sudija Kimba Vud, u prisustvu članova porodica mladenaca, uključujući mladoženjinih petoro dece, saznaje se iz izvora upoznatog sa detaljima ceremonije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soroš po treći put staje na "ludi kamen"

Izvor: B92, 21.Sep.2013

Džordž Soroš, 83-godišnji milijarder, venčaće se po treći put na svom imanju u blizini Njujorka...Trodnevno slavlje počelo je još juče večerom, a zatim prijemom u Muzeju moderne umetnosti na Menhetnu, gde su svatovi imali priliku da pogledaju novu izložbu “Magrit: Misterija običnog, 1926-1938.”...

Nastavak na B92...

Milijarder Džordž Soros se venčao sa duplo mlađom ženom

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 12:21

Milijarder Džordž Soros (83) oženio se konsultantkinjom za obrazovanje Tamiko Bolton, koja je od njega mlađa 41 godinu. Ovo je treći brak za poznatog filantropa i investitora...Soros i Tamiko venčali su se sinoć na njegovom imanju u Njujorku, uz prisustvo najbližih prijatelja i članova porodice,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.