Železnice Srbije od sutra polaze sa novim redom vožnje

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnice Srbije od sutra polaze sa novim redom vožnje

Železnice Srbije od sutra će preći na novi red vožnje koji će biti primenjivan do 8. decembra 2012. i u tom periodu svakog dana će imati ukupno 432 voza, u međunarodnom i unutrašnjem putničkom saobraćaju.

U međunarodnom saobraćaju, putnici iz Srbije će i po novom redu vožnje direktnim vozovima stizati do Ciriha, Filaha (Austrija), Budimpešte, Moskve, Kijeva, Praga, Bratislave, Bukurešta, Ljubljane, Zagreba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Istanbula, Sofije, Skoplja, Sarajeva i Bara, uz mogućnost da potom, železnicom nastave do gotovo svih evropskih metropola.

Novi železnički red vožnje na srpskim prugama u međunarodnom saobraćaju donosi veći broj novina, pre svega kada je reč o vremenima polazaka i sastavu vozova.

Tako će po novom redu vožnje voz "Ivo Andrić" na relaciji Beograd-Budimpešta- Beograd polaziti iz glavnog grada Srbije u 11.03 sati, a iz stanice Budimpešta Keleti u 9.05 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železnice Srbije uvode novi red vožnje

Izvor: B92, 10.Dec.2011

Železnice Srbije će od sutra (11.12.) preći na novi red vožnje koji će biti primenjivan do 8. decembra 2012. i u tom periodu svakog dana će imati ukupno 432 voza, u međunarodnom i unutrašnjem putničkom saobraćaju.

Nastavak na B92...

Od danas putnike prevozi 105 "BG vozova" i 52 "Beovoza"

Izvor: Blic, 11.Dec.2011, 11:50

Železnice Srbije će po novom redu vožnje koji stupa na snagu danas imati 52 "Beovoza" u prigradskom saobraćaju i 105 "BG vozova" u gradskom saobraćaju. Taj red vožnje važiće do decembra 2012. godine...Saobraćaj prigradske železnice "Beovoz" će i u novom redu vožnje biti organizovan na četiri...

Nastavak na Blic...

U PONOĆ STARTOVAO NOVI RED VOŽNJE NA ŽELEZNICI

Izvor: Kurir, 11.Dec.2011

BEOGRAD - „Železnice Srbije" su u ponoć 11. decembra uspešno prešle na novi red vožnje koji će se na srpskim prugama, kao i u međunarodnom saobraćaju, primenjivati do 8. decembra 2012. godine, saopštio je Medija centar Železnica...Tim povodom, generalni direktor „Železnica Srbije"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.