Zadovoljstvo što je vlada manja

Izvor: Beta, 08.Mar.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadovoljstvo što je vlada manja

BEOGRAD, 8. marta 2011. (Beta) - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić izrazio je u utorak zadovoljstvo zbog manjeg sastava rekonstruisane Vlade Srbije i što je Srbija očuvala stabilnost koja će pogodovati privlačenju stranih investicija.

Na konferenciji za novinare, Dinkić je predstavio kandidate za članove nove vlade iz URS i istakao da će oni raditi kao tim koji će dati doprinos aktivnostima rekonstruisane vlade.

Odgovarajući na pitanje da li će on, kao čovek iz senke, upravljati članovima vlade iz URS, Dinkić je rekao da može da bude "čovek iz senke samo onoliko je to i Boris Tadić - ni manje ni više".


Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Biću vladar iz senke koliko je i Boris Tadić

Izvor: Blic, 08.Mar.2011

U novoj Vladi mogu biti oniliko vladar iz senke koliko je Boris Tadić - ni više ni manje, izjavio je Mlađan Dinkić, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio članove Vlade Srbije iz svoje stranke. Ovakav odgovor je usledio nakon pitanja da li to što...

Nastavak na Blic...

Mogu da budem ``čovek iz senke`` samo onoliko koliko je to i Boris Tadić

Izvor: Beta Video, 08.Mar.2011

BEOGRAD - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mladjan Dinkić: Mogu da budem ``čovek iz senke`` samo onoliko koliko je to i Boris Tadić - ni manje ni više (CH 8)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Zadovoljstvo što je vlada manja

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2011

BEOGRAD, 8. marta 2011. (Beta) - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić izrazio je u utorak zadovoljstvo zbog manjeg sastava rekonstruisane Vlade Srbije i što je Srbija očuvala stabilnost koja će pogodovati privlačenju stranih investicija.Na konferenciji za novinare, Dinkić...

Nastavak na NaDlanu.com...

Verica Kalanović posle ostavke opet ušla u Vladu

Izvor: Blic, 09.Mar.2011, 01:15

BEOGRAD - U novoj Vladi mogu biti onoliko vladar iz senke koliko je Boris Tadić - ni više ni manje, izjavio je Mlađan Dinkić, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio članove nove Vlade Srbije iz svoje stranke. ..Ovakav odgovor je usledio nakon pitanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.