Vučić: Tadić i prijatelji uništili institucije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tadić i prijatelji uništili institucije

BEOGRAD -

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je danas da su Boris Tadić i Demokratska stranka (DS) "pravnim, političkim i drugim nasiljem" doveli do toga da Srbija nema institucije.

"Svaka institucija u Srbiji posle sprovedenog Tadićevog nasilja pripada isključivo partijskim interesima, oligarsima, tajkunima i kriminalcima koji su vezani za Tadića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i DS", rekao je Vučić novinarima u sedištu SNS-a.

Prema njegovim rečima, takvo stanje je u javnim preduzećima, Ustavnom sudu, "lažnim, navodno nezavisnim agencijama za borbu protiv korupcije i savetima radiodifuznih agencija".

"Tadić je uspeo s prijateljima da razori sve institucije... Nasiljem su došli na vlast, paljenjem Skupštine, prebijanjem direktora televizije, dok sa Nikolićeve strane nikad nije bilo nasilja", rekao je Vučić.

On je kazao da je Tadić "bog" koji je zatvorio i zabranio mogućnost da bilo ko nešto o njemu kaže u Srbiji i ponovo kritikovao sve medije navodeći da su pod kontrolom DS-a.

"Tadić komanduje svakim javnim preduzećem, televizijom, agencijom, zavodom, biroom i zato (predsednički kandidata SNS-a) Tomislav Nikolić mora da pobedi", kazao je Vučić.

On je poručio da će izbori proteći mirno, ali da će SNS braniti svoje glasove jer su oni, kako je naveo, njihova svetinja.

"Mi ćemo braniti glasove, oni su naša svetinja, kao crkva i naša deca", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić i DS uništili insitucije u Srbiji

Izvor: NaDlanu.com, 15.Maj.2012

BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je u utorak da su Boris Tadić i Demokratska stranka "pravnim, političkim i drugim nasiljem" doveli do toga da Srbija nema institucije... BEOGRAD, 15. maja 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske...

Nastavak na NaDlanu.com...

Vučić: Zbog Tadića i DS institucije nisu samostalne

Izvor: Blic, 15.Maj.2012

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić tvrdi da su predsednički kandidat Boris Tadić i Demokratska stranka pravnim, političkim i drugim nasiljem doveli do toga da Srbija nema institucije i da one ne rade samostalno...Vučić s druge strane smatra da je izjava Tomislava Nikolića...

Nastavak na Blic...

Vučić: Institucije nisu samostalne

Izvor: RTS, 15.Maj.2012

Boris Tadić i Demokratska stranka su "pravnim, političkim i drugim nasiljem" doveli do toga da Srbija nema institucije, rekao zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. SNS će braniti svoje glasove, jer su oni naša svetinja, poručio je Vučić. ..Zamenik predsednika Srpske napredne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.