Vučić: Ako promenimo svest, Srbiju ništa neće moći da pobedi

Izvor: Blic, 16.Jun.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ako promenimo svest, Srbiju ništa neće moći da pobedi

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas da će za godinu dana u Srbiji biti smanjena nezaposlenost, povećana industrijska proizvodnja i smanjen fiskalni deficit, a da za sve one koji su loše radili svoj posao neće više biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima.

Vučić je na predizbornom mitingu SNS u Zaječaru, uoči lokalnih izbora, rekao da je rešavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teške ekonomske krize i zapošljavanje novih ljudi sledeće pitanje na čijem rešavanju će se odgovorno i temeljno raditi.

On je rekao da ćemo "morati da se odreknemo mnogo toga, da preduzmemo najteže moguće mere, ali i da promenimo svest".

"Ukoliko se to dogodi, Srbiju ništa ne može da pobedi", uveren je Vučić.

On je ponovo izrazio optimizam u pogledu napretka na putu ka EU, rekavši da će Srbija 28. juna, posle ko zna koliko godina i vekova, imati pobednički Vidovdan.

Vučić je naveo da ćemo ove godine slaviti jednu malu pobedu, ali pobedu koja će značiti mnoge nove pobede - koje će predstavljati manje svađa, više asfaltiranih ulica, više zaposlenih i bolju perspektivu za našu decu.

"Postali smo pouzdan partner svima, ali i od njih očekujemo da budu pouzdan partner Srbiji", rekao je Vučić i pozvao građane da izađu na izbore 23. juna i, kako je rekao, glasaju po savesti.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Vreme je za pobedu u Zaječaru

Izvor: RTS, 16.Jun.2013

Za sve one koji su loše radili svoj posao neće biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima,rekao je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu SNS u Zaječaru. Kandidat za gradonačelnika Zaječara Saša Mirković poručio da je vreme za pobedu...Lider Srpske napredne...

Nastavak na RTS...

Vučić: Ako promenimo svest, Srbiju ništa neće moći da pobedi

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2013

Potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas da će za godinu dana u Srbiji biti smanjena nezaposlenost, povećana industrijska proizvodnja i smanjen fiskalni deficit, a da za sve one koji su loše radili svoj posao neće više biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zaječar uoči izbora

Izvor: RTS, 16.Jun.2013

U okviru predizborne kampanje u Zaječaru, taj grad posetio lider naprednjaka, a DS održao sednicu Glavnog odbora. I ostale partije koriste priliku da poslednjih dana kampanje privuku glasače...Nedelju dana pred lokalne izbore u Zaječaru, kampanja se zahuktava. U gradu, čiju institucionalnu nestabilnost...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.