Читај ми!

SNS: Vreme je za pobedu u Zaječaru

Za sve one koji su loše radili svoj posao neće biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima,rekao je lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu SNS u Zaječaru. Kandidat za gradonačelnika Zaječara Saša Mirković poručio da je vreme za pobedu.

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je na predizbornom mitingu SNS u Zaječaru rekao da će za godinu dana u Srbiji biti smanjena nezaposlenost, povećana industrijska proizvodnja i smanjen fiskalni deficit, a da za sve one koji su loše radili svoj posao neće više biti mesta ni u Vladi, ni u javnim preduzećima.

Vučić je, uoči lokalnih izbora u Zaječaru, rekao da je rešavanje teške ekonomske krize i zapošljavanje novih ljudi sledeće pitanje na čijem rešavanju će se odgovorno i temeljno raditi.

"Morati da se odreknemo mnogo toga, da preduzmemo najteže moguće mere, ali i da promenimo svest.Ukoliko se to dogodi, Srbiju ništa ne može da pobedi", rekao je Vučić.

Lider SNS-a je rekao da je optimista u pogledu napretka na putu ka EU, rekavši da će Srbija 28. juna, posle ko zna koliko godina i vekova, imati pobednički Vidovdan.

"Postali smo pouzdan partner svima, ali i od njih očekujemo da budu pouzdan partner Srbiji", rekao je Vučić i pozvao građane da izađu na izbore 23. juna i, kako je rekao, glasaju po savesti.

Kandidat za gradonačelnika zaječara, koalicije okupljene oko SNS-a, Saša Mirković poručio je pristalicama da je vreme za pobedu u tom gradu.

"U prethodnih mesec i nešto, od kada je privremni odbor krenuo sa radom, zaustavili smo pljačku javnih preduzeća, korupciju dobrim delom, a ostalo je na državnim organima da istraže i kazne sve one koji su krali od vas", rekao je Mirković.

Mirković kaže i da je vreme da se političkim protivnicima u Zaječaru pokaže kolika je snaga SNS i koalicionih partnera sa kojima izlazi na izbore u tom gradu - SPO, SDPS i NS.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović je rekla da je ta stranka pokazala u proteklih 10 meseci da su promene nabolje moguće, kako je i obećala.

Mihajlović je rekla da u okviru borbe protiv korupcije i kriminala nema i neće biti zaštićenih, ni ministara, ni gradonačelnika, niti bilo koga drugog.

Zaječar mora da pobedi, rekla je Mihajlović i pozvala građane da izađu na izbore 23. juna.

Ljajić: Vučić garant da ćemo ispuniti obećano 

Potpredsednik Vlade Srbije i lider SDPS Rasim Ljajić rekao je da koalicija okupljena oko SNS-a sigurno pobeđuje na izborima, ali, i da ta pobeda mora biti ubedljiva da bi se već 24. juna zasukali rukavi i krenulo u rešavanje problema u Zaječaru.

"Logično je da glasate za ovu stranku, za ovu listu koja je danas stožer i okosnica vlade i koje će biti i buduće i zato što ta stranka može da menja ovu zemlju. Neće Vučić staviti na kocku svoj autotirtet i popularnost, učinićemo ono što moramo za svaki deo ove zemlje", kazao je Ljajić.

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković je rekao da je Srbija jaka, koliko je jak i svaki njen deo.

"Nema jakog Zaječara bez jake Srbije, a ni jake Srbije u sukobu sa Evropskom unijom. Konačno većina građana Srbije ovo razume", rekao je Drašković.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski je kazala da su ponosni što su deo koalicije koju predvodi SNS , istakavši da su svi zajedno okupljeni kako bi poveli Srbiju napred.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије