VUČEVIĆ: Demokrate pokazale pravo lice BATINAŠA i NASILNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČEVIĆ: Demokrate pokazale pravo lice BATINAŠA i NASILNIKA

Potpredsednik glavnog odbora SNS Miloš Vučević najoštrije osudio napad na predsednika Opštine Smederevska Palanka

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević najoštrije je osudio napad na predsednika Opštine Smederevska Palanka Toplicu Pintorovića. On je rekao da su "demokrate sada ponovo pokazale svoje pravo lice, batinaša i nasilnika".

HOROR U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SMEDEREVSKOJ PALANCI: Radnik se obesio u fabrici, pronašle ga kolege!

Saopštenje Miloša Vučevića prenosimo u celosti:

"Najoštrije osuđujem napad na predsednika Opštine Smederevska Palanka, Toplicu Pintorovića, kojim su lažne demokrate ponovo pokazale svoje pravo lice, lice batinaša, nasilnika i huligana.

Narod je lažne demokrate zbog lopovluka odavno pročitao i kaznio, poslavši ih u duboku političku senku, van bilo kakvog domašaja državnog novca. Sada im je, u nedostatku bilo kakvog političkog plana i programa, jedino preostalo da mrze i biju bolje od sebe, ljude koji se trude da pokrenu promene i donesu ekonomsku dobrobit građanima Srbije.

I zato je lažni demokrata, a istinski tabadžija Igor Milenković-Mačak, koji je pretukao predsednika Opštine Smederevska Palanka, zapravo, jedan običan miš. Na njegovu žalost, Srbija se promenila i nema nema više mišjih rupa u koje bi mogli da se sakriju ni on, ni njemu slični lopovi, štetočine i batinaši.

Pozivam nadležne državne organe da što hitnije procesuiraju sve slučajeve pronevere i arčenja narodnog novca, među kojima je i slučaj Igora Milenkovića-Miša, koji je, preko fudbalskog kluba „Vodice“, kojim je upravljao, proneverio preko 13 miliona dinara narodnih para, od 2015. do 2016. godine.

Ni Smederevska Palanka, ni njeni građani, niti građani bilo kog dela Srbije, ne zaslužuju da budu taoci lopovske politike lažnih demokrata, da jedva preživljavaju i godinama budu na ivici finansijskog kolapsa, dok se razni miševi bogate i pune svoje džepove", zaključe Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOŠ VUČEVIĆ OSUDIO NAPAD NA TOPLICU PINTOROVIĆA: Demokrate pokazale svoje pravo lice - lice batinaša!

Izvor: RTV Pink, 16.Maj.2017, 13:00

Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke najoštrije je osudio napad na predsednika Opštine Smederevska Palanka Toplicu Pintorovića, rekavši da su "lažne demokrate ponovo pokazale svoje pravo lice - lice batinaša, nasilnika i huligana".

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.