Tači: Sutra sa Kučijem u Briselu

Izvor: OkRadio.rs, 24.Apr.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Sutra sa Kučijem u Briselu

Premijer Kosova Hašim Tači kaže da će delegacija Kosova, sa zamenikom premijera Hajredinom Kučijem na čelu, sutra u Briselu predstaviti plan za implementaciju. "To je konkretan plan sa zakonskim aktima, vremenskim rokovima i akterima ostvarivanja. Očekujemo da do 26. aprila usaglasimo plan, onako kako je predviđeno u sporazumu, kako bismo odmah počeli da ga primenjujemo", rekao je kosovski premijer na sednici Vlade. "Naš je plan, plan mira, plan razumevanja, tolerancije, zajedničkog života u budućnosti, plan razvoja, zapošljavanja, povećanja socijalnog blagostanja, novog života, plan demokratskog i evropskog Kosova i zajednički plan Kosova i celog demokratskog sveta", kazao je Tači.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Delegacija Kosova sutra u Briselu

Izvor: B92, 24.Apr.2013

Priština -- Premijer Kosova Hašim Tači kaže da će delegacija Kosova, sa zamenikom premijera Hajredinom Kučijem na čelu, sutra u Briselu predstaviti plan za implementaciju..."To je konkretan plan sa zakonskim aktima, vremenskim rokovima i akterima ostvarivanja. Očekujemo da do 26. aprila usaglasimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.