Izvor: Southeast European Times, 11.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan zemljotres potresao Peloponesko ostrvo

11/05/2008

ATINA, Grčka -- Zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihterove skale zabeležen je u nedelju (11. maj) ujutru u južnom delu Peloponeza. Izveštaja o povređenima ili šteti za sada nema. Epicentar se nalazio oko 225 kilometara jugozapadno od Atine. Potres se takođe osetio u centralnim i severnim delovima kontinentalne Grčke. (ITAR-TAS, BTA, Fokus, Antena - 11/05/08)
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije,   Zemljotres

Nastavak na Southeast European Times...






Povezane vesti

Snažan zemljotres pogodio Kinu

Izvor: B92, 12.Maj.2008, 10:37

Peking, Beograd -- U zemljotresu koji je danas pogodio provinciju Sečuan, na jugozapadu Kine, poginulo je, prema najnovijim podacima, više od 8.500 ljudi... Strahuje se, međutim, da ima još na hiljade žrtava, izjavili su lokalni zvaničnici. Navedeni broj ne uključuje podatke iz svih oblasti pogođenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.