Izvor: Kurir, 30.Jun.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO će glasati za vladu

BEOGRAD - Poslanik SPO koji je član poslaničke grupe “Za evropsku Srbiju” Aleksandar Čotrić izjavio je juče da će poslanici te stranke glasati za predložene zakone o vladi i ministarstvima. Čotrić je najavio da SPO neće podnositi amandmane i ukazao da je veći broj ministarstava “posledica učešća većeg broja stranaka u vladi”. On je ocenio da je “bitnije od toga da vlada bude efikasna i da ispunjava izborna obećanja”.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska koalicija odbila mesto potpredsednika Vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2008

BEOGRAD - Poslanik Mađarske koalicije Balint Pastor izjavio je danas da će četvoro poslanika te koalicije glasati za predložene zakona o vladi i ministarstvima i da će podržati izbor proveropske vlade, bez obzira što neće učestvovati u njoj..."Nama je bilo nuđeno jedno potpredsedničko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.