REŠENA MISTERIJA: Otkriven grob Fredija Merkjurija

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠENA MISTERIJA: Otkriven grob Fredija Merkjurija

Nedavno je jedan fotograf na londonskom groblju Kensal Green otkrio nadgrobnu pločicu s natpisom "U spomen na Faruka Bulsara", što je njegovo pravo ime,

Frediju Merkjuriju, legendarnom pevaču grupe Kvin koji je umro 1991. u 45. godini života od komplikacija uzrokovanih HIV-om, poslednja želja bila je da se nikada ne  otkrije gde je njegov pepeo.

Samo njegova bivša verenica Meri Austin, kojoj je pevač ostavio kuću u Londonuvrednu 12 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << funti, zna gde je njegovo poslednje počivalište.

Međutim, nedavno je jedan fotograf na londonskom groblju Kensal Green otkrio nadgrobnu pločicu s natpisom "U spomen na Faruka Bulsara", što je njegovo pravo ime, jer je rođen u Zanzibaru, a njegovi su roditelji bili Iranci.

Na ploči su francuskim jezikom ispisane reči "Uvek ću biti uz tebe svojom ljubavlju, M", što asocira da je Meri upravo digla spomenik.

Merkurijeva porodica nije demantovali ove natpise u novinama, ali nije ni potvrdila da je pronađen grob pevača.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

REŠENA MISTERIJA: Pepeo Fredija Merkjurija u Londonu?!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013

Nedavno je jedan fotograf na londonskom groblju Kensal Green otkrio nadgrobnu pločicu s natpisom "U spomen na Faruka Bulsara", što je njegovo pravo ime,..Frediju Merkjuriju, legendarnom pevaču grupe Kvin koji je umro 1991. u 45. godini života od komplikacija uzrokovanih HIV-om, poslednja želja bila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.