Preminuo niški maratonac Petar Miljković

Izvor: Blic, 21.Feb.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo niški maratonac Petar Miljković

Poznati niški maratonac i džez pevač Petar Miljković preminuo je prekjuče u 98. godini. Maraton je počeo da trči sa 80 godina i od tada nije propustio nijednu trku.

Učestvovao je i na poslednjem Beogradskom maratonu, na kome je pretrčao čak pet kilometara. Miljković je učestvovao na nekoliko džez festivala „ Nišvil“, poslednji put je to bilo 2010, a sledeće godine je dobio specijalnu nagradu zbog velike ljubavi prema džez muzici.

Telo će biti kremirano u Beogradu, a urna će naknadno biti položena na Novom groblju u Nišu. V.T.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo niški maratonac Petar Miljković (98)

Izvor: Kurir, 21.Feb.2014

NIŠ - Poznati niški maratonac i džez pevač Petar Miljković preminuo je u 98. godini...Maraton je počeo da trči sa 80 godina i od tada nije propustio nijednu trku. Učestvovao je i na poslednjem Beogradskom maratonu, na kome je pretrčao čak pet kilometara...Miljković je učestvovao na nekoliko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.