Pogledajte koju ulogu nije dobio: Robert de Niro na audiciji za Sonija Korleonea

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte koju ulogu nije dobio: Robert de Niro na audiciji za Sonija Korleonea

Robert de Niro je osvojio Oskara za najbolju sporednu ulogu za film "Kum 2", međutim, na internetu se pojavio snimak, u kome se može videti De Nirova audicija za ulogu Sonija Korleonea, koja je na kraju pripala Džejmsu Kanu.

Na video snimku Oskarovac nosi crni šešir i odelo, te citira neke od prepoznatljivih replika iz prvog dela ovog kultnog hita.

Režiser filma, Fransis Kopola, kazao je da je De >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Niro bio spektakularan, ali da nije video pravog ubicu u njemu kao što ga je Džejms predstavio.

Robert de Niro je na kraju dobio ulogu mladog Vita Korleonea u drugom delu ovog filma, i ta uloga mu je donela Oskara za najbolju sporednu ulogu 1974. godine.

VIDEO> Robert de Niro na audiciji:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte koju ulogu nije dobio: Robert de Niro na audiciji za Sonija Korleonea

Izvor: Dzungla.org, 20.Nov.2013

Robert de Niro je osvojio Oskara za najbolju sporednu ulogu za film „Kum 2″, međutim, na internetu se pojavio snimak, u kome se može videti De Nirova audicija za ulogu Sonija Korleonea, koja je na kraju pripala Džejmsu Kanu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

De Niro uprskao audiciju za "Kuma"

Izvor: Mondo, 20.Nov.2013

Dobro ste pročitali - De Niro je osvojio Oskara za ulogu Vita Korleonea, ali je uprskao audiciju za jednu drugu..

Nastavak na Mondo...

Pogledajte audiciju na kojoj je De Niro odbijen za “Kuma”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Nov.2013

Proslavljeni oskarovac se na prvoj audiciji prijavio za ulogu Sonija, međutim, reditelj ovog legendarnog filma smatrao je da on ne može dobro da iznese ubicu kakav je Santino, te ga je zamolio da dođe drugi put

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.